• Fraktkostnad efter vikt. Fraktfritt vid order över 10000 kr exkl. moms.
  • Alla våra produkter kommer från EU med hög kvalité och snabba leveranser!

VÅRA FINA SOFFOR

VÅRA FINA BORD & STOLAR

VÅRA FINA SÄNGGAVLAR

TV-BÄNKAR

TILL TRÄDGÅRDEN

VÅRA MEST POPULÄRA PRODUKTER

3 307 SEK2 811 SEK
1 984 SEK1 686 SEK
5 969 SEK5 074 SEK
2 140 SEK1 819 SEK
7 623 SEK6 480 SEK
960 SEK720 SEK
960 SEK720 SEK
4 130 SEK3 510 SEK

Välkommen till Inredningsgrossisten.se
– Din ultimata destination för möbler och heminredning -

På Inredningsgrossisten.se är vi oerhört stolta över att erbjuda ett brett utbud av möbler och heminredning av högsta kvalitet för att lyfta stilen och funktionaliteten i dina vardagsrum. Oavsett om du letar efter eleganta matbord, mångsidiga kontorsmöbler eller mysiga soffor, har vårt stora urval dig täckt. Låt oss fördjupa oss i världen av möjligheter som vår butik erbjuder dig:

Möbler för hemmet och kontoret

Upptäck vår mångsidiga möbelkollektion, inklusive allt från bord och bänkar till fotpallar, hyllor och mer. Våra möbler är designade för att tillgodose olika stilar och behov, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta biten för ditt hem, kontor eller restaurang.

Matbord

Ställ scenen för minnesvärda sammankomster med våra utsökta matbord. Oavsett om du föredrar en klassisk träfinish eller en modern glasskiva design, är våra matbord symbolen för stil och funktionalitet.

Bänkar

Komplettera din matplats eller hall med våra bekväma och platsbesparande bänkar. Idealiska för avslappnade sittplatser eller som dekorativa accenter, våra bänkar ger en touch av charm till alla utrymmen.

Fotpallar

Lägg till komfort och mångsidighet till ditt vardagsrum eller lounge med våra snygga fotpallar. De fungerar som perfekta följeslagare för dina stolar eller soffor.

Hyllor

Håll ditt utrymme organiserat och visuellt tilltalande med vårt utbud av hyllor. Från väggmonterade tillval till fristående enheter, våra hyllor är både praktiska och dekorativa.

Kontorsmöbler

Förbättra din arbetsyta med vårt omfattande urval av kontorsmöbler. Oavsett om du behöver ergonomiska stolar, rymliga skrivbord eller förvaringslösningar har vi de perfekta delarna för att öka produktiviteten.

Restaurangstolar och Restaurangbord

För restaurangägare inkluderar våra restaurangmöbler stolar, bord, vagnar och rullbord utformade för att skapa en välkomnande och funktionell matupplevelse.

Konferensmöbler

Gör ett bestående intryck i ditt styrelserum med våra konferensmöbler. Från snygga konferensbord till bekväma stolar, vi erbjuder en gynnsam atmosfär för produktiva möten.

Möbelset

För dem som söker en sammanhållen look, utforska våra möbelset. Dessa utvalda kollektioner erbjuder en sömlös blandning av stil och funktionalitet för olika rum.

Möbler för spädbarn och småbarn

Se till att dina små har en säker och bekväm miljö med våra möbler designade speciellt för spädbarn och småbarn.

Rumsavdelare

Förvandla ditt utrymme till distinkta zoner med våra rumsavdelare. Dessa mångsidiga plagg ger avskildhet och stil till alla rum.

Skåp och förvaring

Håll ordning på dina tillhörigheter med våra skåp och förvaringslösningar. Vi erbjuder ett brett utbud av alternativ för att passa dina behov.

Soffor, stolar, sängar och tillbehör

Skapa den perfekta relaxzonen med våra soffor och stolar, medan vårt utbud av sängar och tillbehör säkerställer ett mysigt och inbjudande sovrum.

Utemöbler

Njut av naturen med stil med vår utemöblerkollektion. Från trädgårdsset till solstolar, vi har delar som passar alla utomhusutrymmen.

TV-bänkar

Lyft upp ditt underhållningsområde med våra tv-bänkar, designade för att rymma din mediautrustning samtidigt som du förbättrar din inredning.

Belysning

Komplettera din inredning med våra belysningsalternativ. Från eleganta ljuskronor till funktionella skrivbordslampor, våra belysningsarmaturer lyser upp alla rum.

Heminredning

Förbättra komforten och stilen i ditt hem med vårt urval av heminredning, inklusive kuddar, mattor och dekorativa accenter.

Inredningsgrossisten.se är din betrodda partner för att förvandla dina boende- och arbetsutrymmen. Vårt engagemang för kvalitet, stil och prisvärdhet säkerställer att du hittar de perfekta möblerna och heminredningarna för att möta dina behov. Handla hos oss idag och lyft din omgivning till en ny nivå av komfort och elegans!

Varmt Välkommen till Inredningsgrossisten.se